Waarom een tweedehands fiets een goede investering is voor iedere student

Waarom een tweedehands fiets een goede investering is voor iedere student

22 oktober 2019 0 Door Floris

Je kent het vast wel, je gebruikt je fiets dagelijks om van en naar het station te fietsen, maar na verloop van tijd is je fiets helemaal versleten en ontbreken er steeds meer onderdelen. Wat doe je dan met je magere studentenloontje? Nu kun je honderden zuurverdiende euro’s aan een spiksplinternieuwe fiets uitgeven. Maar waarom zou je een dure nieuwe fiets kopen als je een tweedehands fiets voor een zacht prijsje kunt overnemen? Ik zou het wel weten hoor! Maar, ik hoor je denken, is zo’n tweedehands fiets niet gewoon een ontzettend gammel oud ding?

Volledig refurbished

Nou, dit hoeft absoluut niet het geval te zijn. Het is natuurlijk grotendeels afhankelijk van de persoon of de winkel van wie je de fiets aanschaft. Via Marktplaats kom je nog weleens wat oplichters tegen, waarbij je voor ‘slechts’ 20 euro een fiets kunt overnemen, die zowat uit elkaar blijkt te vallen. Een slechte investering dus. En goedkoop is zo’n geval duurkoop. Maar koop je een tweedehands fiets bij een erkende winkel, dan kun je erop rekenen dat de fiets volledig refurbished is. Dit wil zeggen dat de fiets volledig is nagekeken door mensen die er daadwerkelijk verstand van hebben. Alle versleten onderdelen zijn hierbij vervangen door nieuwe. Zo weet je zeker dat je een goede fiets krijgt, voor een fijn prijsje!

Budgetproof voor je luxe studentenleven

Dat klinkt je als student toch als muziek in de oren? Wil je graag meer geld overhouden voor de dingen die er echt toe doen en de leuke dingen die het studentenleven je te bieden heeft? Dan doe je er goed aan om een tweedehands fiets te kopen in plaats van een gloednieuwe fiets. Hiermee bespaar je jezelf namelijk enorm veel kosten! En dat is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om draait.

Vind jouw ideale budget tweedehands fiets

Ben je ook op zoek naar een fijne tweedehands fiets? Maar geniet je optimaal van het studentenleven en heb je geen cent te makken? Dan biedt Cheapassbikes.nl de perfecte oplossing voor jou. Cheapassbikes.nl is namelijk de goedkoopste in tweedehands fietsen in Utrecht. En dat is wel zo fijn wanneer je aan het einde van de maand nog wilt kunnen ontbijten. Of een biertje drinken met je vrienden. Dan is een functionele fiets bovendien ook wel handig om snel van en naar huis te gaan. Waar wacht je nog op? Start je zoektocht naar de tweedehands fiets van je dromen!