Het beste voor uw trouwen viervoeter, want dat willen we.

Het beste voor uw trouwen viervoeter, want dat willen we.

18 oktober 2019 0 Door Floris

Jouw trouwe viervoeter is natuurlijk uw alles. Want het is uw kameraad, beste vriend en de loyaalste op de gehele wereld. Daar wil je natuurlijk het aller beste voor, want je wilt wel goed voor hem zorgen. Vooral omdat hij, of zij, altijd voor je klaar staat. 

Het aller beste voer voor jouw viervoeter

Het is natuurlijk belangrijk om te kijken wat belangrijk is voor jouw viervoeter. Want voor elk ras moet je op andere aspecten letten. De een moet juist veel krachtvoer krijgen, terwijl de andere misschien wat meer vitamine voor hun vacht moeten krijgen. Het is daarom altijd goed om hier naar te kijken. Kijk hierbij ook altijd naar de leeftijd van jouw kleine makker, want jonge puppy’s hebben natuurlijk andere voedingsstoffen nodig dan wanneer jouw trouwe vriend al 10 jaar is of misschien wel ouder. Want dan moet je meer op de botten gaan letten.

Daarom is het belangrijk om goed te kijken naar wat er belangrijk is. Kijk bijvoorbeeld naar het merk Royal Canin. Dit merk aan hondenvoer, heeft veel verschillende varianten en dus altijd wel een variant die goed geschikt is voor jouw kleine vriend. 

Extra supplementen of snoepjes

Buiten alleen de brokken, wil jij natuurlijk jouw viervoeter wat vaker verwennen. Misschien is hij wel super lief geweest of wil je hem juist elke dag een koekje geven, wanneer je zelf ook lekker aan een kopje koffie met een koekje zit. Sharing is caring toch? Ook hier kan je bij Royal Canin terecht. 

Sla er absoluut niet in door

Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je opeens hele diëten gaat geven aan jouw kleine vriend. Doe dit alleen wanneer het ook echt nodig is, dit kan je altijd navragen bij de dierenarts. Want zet je jouw viervoeter op een dieet omdat je vindt dat hij, of zij, juist moet afvallen. Doe dit dan ook alleen wanneer het echt nodig is. Want misschien is de bouw van jouw kleine vriend gewoon breed en is hij helemaal niet te dik of iets dergelijks. Ook kan dit natuurlijk schadelijk zijn. Dus bij twijfel, raadpleeg dan altijd een specialist in die u kan vertellen wat goed is. 

Maar geniet vooral van uw kleine viervoeter en ga er lekker op uit. Doe tijdens mooi weer lange en mooie wandelingen en kruip in de avond samen onder de dekens op de bank en geniet van een lekker kopje thee wanneer jullie samen kijken naar jullie favorieten programma’s.